ONS BEDRIJF

Makkelijker apotheek management voor meer sereniteit en efficiëntie

Pharmony ontwikkelt hoogtechnologische apotheek management oplossingen en past zich aan de behoeften van de apotheker aan.

ONZE VISIE

PHARMONY koppelt de ervaring van apotheekdeskundigen met de expertise van jonge gedreven ontwikkelaars. Samen delen we dezelfde visie : het leven van de apothekers gemakkelijker te maken.

Innovatie, ons DNA

De vennootschap Pharmony werd in 2016 opgericht en ligt in België en Luxemburg. Ons team is samengesteld uit achttien medewerkers, voornamelijk uit analisten, ontwikkelaars, verkoopleiders en ondersteunend personeel

Ze vertrouwen ons

Feelgood Apotheek
Pharmacie Tilman
Pharmacie Dejardin
Logo Dynaphar
Logo Medi Market

ONZE MISSIE

Dagelijks werk van de apotheker harmoniseren

Door ons te wijden aan de voortdurende evolutie van de apotheeksoftware streven we naar één doel : de rol van de apotheker als gezondheidsadviseur weer centraal stellen.

Wij brengen de nodige oplossingen zodat de apotheker op zijn kernwaarden kan focussen: zorg en advies.

ONZE RESULTATEN

Bewezen tevredenheid

Utilisateurs

GEBRUIKERS

Commandes

BESTELLINGEN

Les Valeurs Pharmony

ONZE WAARDEN

Technologie kan pas betekenis krijgen als ze met vooruitgang is gekoppeld.

Samenwerking, gelegenheid om te groeien

Wij besteden veel aandacht aan uw suggesties en opmerkingen om het softwarepakket te laten groeien. Zo past Pharmony zich aan de evolutie van de farmaceutische sector zowel als de technologische vooruitgangen.

Transparantie, een productieve werkwijze

Door onze oplossingen en onze waarden staan we garant voor de traceerbaarheid van het werk van iedere medewerker van de apotheek.

Gebruiksvriendelijkheid is geen luxe

Sinds de ontwikkeling van onze oplossingen tot de ervaring van onze klanten op de werkvloer, mikt Pharmony op perfectie qua gebruiksvriendelijkheid en werkt onophoudelijk om deze doelstellingen te bereiken.

Duurzame technologie

Wij geloven in cloud-based softwareoplossingen: hun hoge beveiliging, hun voortdurende beschikbaarheid zowel als hun dagelijkse updates bijdragen zonder twijfel aan een efficiënte en zorgeloos apotheekbeheer.