Cours Saint-Michel 30c, 1040 Brussels, Belgium
FR 078 48 17 17 — NL 078 48 19 18

Voordelen

ABSOLUUT GEBRUIKSGEMAK

Hebt u een internetverbinding? Dan kunt u zich verbinden met PHARMONY ONE!

Dat is de magie van de cloud. Regel uw bestellingen vanop elk werkstation, of zet u in de zetel en controleer uw voorschriften op uw iPad. Thuis hebt u, net als in de apotheek, meteen toegang tot al uw gegevens.

Valt uw computer uit? Geen paniek: neem uw laptop, open de browser en u kunt meteen verderwerken zonder te moeten wachten op een informaticus.

Dat is intuïtieve software waar u snel en makkelijk mee werkt.

Gedaan met overvolle schermen en belachelijk kleine venstertjes!

Werkt op pc, Mac, iOS en Android-tablets.

EEN VRUCHTBARE SAMENWERKING

Samenwerken met andere apothekers was nog nooit zo makkelijk! Stuur een uitnodiging naar een van uw collega’s die ook gebruikmaakt van PHARMONY ONE om met hem samen te werken. Met een eenvoudige klik kunt u zo systemen delen, producten uitwisselen, een gezamenlijke bestelling plaatsen, complexe verzoeken delen en nog veel meer.

Een opensourcetool voor apothekers op verschillende niveaus (wereldwijd, apothekers van eenzelfde groep …).

Allerlei uitwisselingen (gezamenlijke bestellingen) met ‘uitgenodigde’ apothekers of externe partijen (labo, MRS …).

Gepersonaliseerde schermen in functie van de gebruiker (via eenvoudige drag-and-drop van minifiches).

Het platform staat open voor derde partijen op de markt (rusthuizen, thuishulpverplegers, laboratoria).

DE VOORDELEN VAN DE CLOUD

Dankzij de cloudaanpak van PHARMONY ONE wint u 2 keer: u moet geen dure, energievretende server kopen (of onderhouden) en bovendien garanderen we u de totale veiligheid van uw gegevens.

In tegenstelling tot een klassieke server die in de weg staat, zijn uw gegevens permanent beschermd op servers in de cloud die de klok rond worden gecontroleerd. U hoeft zich absoluut nergens zorgen om te maken!

De cloud van PHARMONY ONE beschermt u tegen materiële pannes en verlies van gegevens. Bovendien geniet u steeds van de nieuwste versie van de software, die continu wordt geüpdatet en verbeterd.

Ziet u een verkeerde prijs op een product? Geef het door via de interface. Onze medewerkers controleren de informatie en passen de prijs meteen aan voor alle klanten van PHARMONY ONE. Het is sneller dan een telefoontje!

EENDRACHT MAAKT MACHT

Hebt u meerdere apotheken? Geen zorgen! PHARMONY ONE werd ontwikkeld om het beheer van apotheekketens of -groepen te vergemakkelijken, hoe groot die ook zijn.

Zo heeft de manager, waar hij ook is, beveiligde toegang tot al zijn apotheken, ook thuis. Via de newsfeed op de homepage kan hij communiceren met alle apotheken.

In tegenstelling tot andere spelers op de markt worden alle gegevens van elke apotheek (kortingkaarten, operatoren …) gecentraliseerd.

Makkelijke, beveiligde uitwisseling van gecodeerde informatie.

Beheer van aankopen aan verschillende tarieven bij verschillende leveranciers.

Geen server nodig om alle gegevens van de apotheken te centraliseren.

EEN KRACHTIG MANAGEMENTTOOL

Met PHARMONY ONE beheert u uw bestellingen eenvoudig en gecentraliseerd. U hebt maar 1 tool nodig om al uw bestellingen, groothandelaars en laboratoria in te voeren en terug te vinden. Exclusief voordeel: u kunt zelfs uw PharminTouch-bestellingen rechtstreeks vanop het platform plaatsen.

Totale traceerbaarheid van de voorraad-, klanten- en medewerkersinformatie.

Vereenvoudigde communicatie tussen de apotheker en zijn boekhouder.

Contextuele softwareondersteuning voor een betere productiviteit.