FR 078 48 17 17 — NL 078 48 19 18

Voordelen

ABSOLUUT GEBRUIKSGEMAK

Hebt u een internetverbinding? Dan kunt u zich verbinden met PHARMONY ONE!

Dat is de magie van de cloud. Regel uw bestellingen vanop elk werkstation, of zet u in de zetel en controleer uw voorschriften op uw iPad. Thuis of in uw apotheek hebt u altijd toegang tot uw gegevens.

Valt uw computer uit? Geen paniek: Pak uw laptop, open de browser en werk gewoon door zonder behulp van een informaticus.

Een fris en overzichtelijk softwarepakket waar u snel en gemakkelijk mee kunt werken.

Weg met overvolle schermen en onaangepaste venstertjes!

Werkt op pc, Mac, iOS en Android-tablets.

EEN VRUCHTBARE SAMENWERKING

Samenwerken met andere apothekers was nog nooit zó gemakkelijk! Met PHARMONY ONE nodigt u andere apotheken uit om samen stock uit te wisselen, gegroepeerde bestellingen te plaatsen, zoektochten te delen, en zoveel meer…

Een samenwerkingstool voor iedere apotheker (onafhankelijke apothekers, verenigingen van zelfstandige apothekers, groeperingen/apotheekketens, …)

Stock omruilen met apotheken of andere instellingen (WZC, fima’s, bedrijven, …)

Gepersonaliseerde en instelbare schermen (drag & drop van mini-fiches)

Koppeling met andere marktdeelnemers (Rusthuizen, thuisverpleging, labo’s, …)

DE VOORDELEN VAN DE CLOUD

Met de cloudaanpak van PHARMONY ONE wint u 2 keer: ons softwarepakket staat los van dure & energievretende servers. De beveiliging van uw gegevens is ook volledig gewaarborgd.

In tegenstelling tot een klassieke server zijn uw gegevens de klok rond op een afstandelijke server beschermd en gecontroleerd. Maak u dus geen zorgen!

Met PHARMONY ONE vermijdt u computerpech en dataverlies. De software is voortdurend en automatisch bijgewerkt, zodat u altijd van de laatste versie gebruikmaakt.

Klopt de prijs van een product niet? Laat het ons via het programma weten! Onze medewerkers kijken de informatie na en passen de prijzen meteen aan. Sneller dan een telefoontje!

EENDRACHT MAAKT MACHT

Bent u eigenaar van meerdere apotheken? PHARMONY ONE is dan dé oplossing voor u! De focus van onze ontwikkeling ligt op het beheer groeperingen en apotheekketens

Als beheerder krijgt u beveiligde toegang tot al uw apotheken (thuis of op de werkvloer). Als u met uw medewerlers wenst te communiceren, deel dan een berichtje op de startpagina!

In tegenstelling tot andere softwareoplossingen zijn al uw gegevens gecentraliseerd (spaarkaarten, verkopen, bestellingen, contactfiches, … )

Makkelijke, beveiligde uitwisseling van geëncrypteerde informatie.

Beheer van meerdere aankoopprijzen bij verschillende leveranciers

Geen aanvullende server nodig om de gegevens van alle apotheken te centraliseren

DE MASTERAPOTHEEK: EEN KRACHTIGE BEHEERTOOL

Naast uw apotheek krijgt u ook toegang tot een masterapotheek waarmee u alle transacties in één muisklik kan opvolgen (verkoopstatistieken, omzet, bestellingen,uitwisselingen, …).
Exclusief: Bestel naar Pharmintouch via PHARMONY ONE! Plaats een bestelling in PHARMONY ONE en vind hem rechtstreeks in Pharmintouch terug!

Totale traceerbaarheid van de voorraad-, klanten- en medewerkersinformatie.

Vereenvoudigde communicatie tussen de apotheker en zijn boekhouder.

Integratie van een live Chat met de helpdesk